Ingrediente:
- carne de iepure
- 500g carnati afumat de porc
- 500g ciuperci
- 100g masline
- foi de dafin
- un catel de usturoi
- sare,piper
- 200ml bulion (preferabil cel casa)
- 300ml vin rosu sau alb
- ulei masline
Mod de preparare:
Se spala si se portioneaza carnea de
iepure.Se aseaza intr-o tava cu putin ulei impreuna cu usturoiul tocat, foi de dafin, condimentat dupa gust cu sare si piper. Se acopera cu apa si sa introduce tava la cuptor.Cand carnea de iepure este aproape fiarta se pun in tava ciupercile curatate, carnatii taiati rondele, si maslinele.
Dupa 10 minute turnam in tava si vinul,apoi punem si bulionul si mai lasam sa fiarba impreuna pana cand zeama din tava scade la jumatate.
Ca si garnitura eu am facut piure de cartofi iar salata,castraveti murati.
Pofta buna!